20 dec 2017
december 20, 2017

Bestrating kerkplein

Zoals u enige tijd geleden gelezen hebt – en u zult het ongetwijfeld gezien hebben – is de bestrating op het kerkplein hersteld. Hopelijk hebt u er niet al te veel last van ondervonden.

Maar, nu is het gereed en het ziet er weer piekfijn uit. Ook precies passend bij het gebouw. Alle vrijwilligers die hier ook hun steentje aan bijgedragen hebben: Hartelijk dank!

Ook dit project is, naast het vrijwilligerswerk, gefinancierd door de Daniël Stalpaert Stichting. De Stichting waaraan we al veel te danken hebben, in financieel opzicht, bij het onderhoud van kerk en pastorie. Zoals u wellicht weet is dat de enige doelstelling van de Stichting.

Leuk daarbij te vermelden is dat het team van de Daniël Stalpaert Stichting dat – zoals de onderstaande foto suggereert –voornamelijk uit gemeenteleden bestaat, de jaarlijkse Ken Uw Dorp quiz gewonnen hebben. De prijs die daarbij hoort à € 500,-, komt dus indirect ten goede aan het onderhoud van kerk en pastorie.

Van harte gefeliciteerd!