11 apr 2018
april 11, 2018

Jaar-/ meimarkt 12 mei 2018 (3)

Zoals u gewend bent, zijn we elke meimarkt aanwezig met een kraam op het kerkplein. We verkopen mooie brocante en allerlei lekkernijen. Het duurt nog wel even, maar toch alvast een vraag. Wilt u, tegen die tijd, voor onze kraam iets lekkers bakken of maken. Elk jaar lukte dit fantastisch, dus misschien wilt u vast bedenken wat u nu weer in zult brengen.

Het volgende kerkblad zal erg dicht op de markt-datum verschijnen en dan zou het zomaar te kort dag kunnen zijn om het nog in te passen.

Elk jaar zijn we met onze taarten en ander lekkers uitverkocht. Met dat resultaat voor ogen durven we ook dit jaar weer uw hulp in te schakelen.

Ons streven is een mooie opbrengst voor onze kerk en tot nu toe lukte dat prachtig.

Mogen we ook dit jaar, met uw hulp, dit weer waar kunnen maken ?

Jos Aalberts &  Clara Röell