20 dec 2017
december 20, 2017

Kerstdiensten

De kerstdiensten zijn bijzonder om te mogen vieren en we doen ook altijd ons best om ze een bijzonder tintje te geven. De kerk is allereerst prachtig versierd door vrijwilligers, bij het ouderenkerstfeest heeft men dat al kunnen bewonderen.

Kerstavond 24 december is er om 22.00 uur een dienst waarin het Gospelkoor Vision uit Hilversum zingt. Vision staat onder leiding van Kit de Bolster en het koor wordt op de piano begeleid door Annemieke Jussen. Daarnaast verzorgen jongeren van de kerk vóór (vanaf 21.30 uur) en na de kerkdienst glühwein en chocolademelk rondom vuurkorven op het kerkplein. Een feestelijke dienst! Bij uitstek geschikt om eens mensen uit te nodigen die niet zo vaak naar de kerk gaan, buren, vrienden, enz.

Op kerstochtend om 10.00 uur wordt de dienst versierd door Henk Liberia op de trompet en Eduard van Maanen op het orgel. Daarna wordt vanzelfsprekend het kinderkerstfeest gevierd. Het is elk jaar weer een feest om met hen het kerstfeest te vieren. Blijft u daarom vooral na de ochtenddienst, het is geen straf!