05 sep 2018
september 5, 2018

Catechisatie

Je bent van harte welkom op een nieuw seizoen catechisatie!

Met elkaar gaan we nadenken over God, over Jezus en jouw leven. Geloven is soms best ingewikkeld, misschien heb je wel veel vrienden die dat helemaal niet begrijpen. Misschien wil je wel veel meer weten over God en de kerk. Catechisatie is dé plek om met elkaar te zoeken naar antwoorden, om alles te kunnen vragen en meer te weten te komen over God en hoe Hij een plan heeft met jouw leven.

De catechisaties zijn op maandag en dinsdag in de kerk aan het Noordereinde:

• Ben je 11 t/m 14 jaar dan ben je welkom op maandag vanaf 18.45-19.30 in de consistorie.
  • 15+ is op dinsdag van 18.45-19.30 in de consistorie.

De eerste keer van dit seizoen is op resp. maandag 1 oktober en dinsdag 2 oktober. Als je nu echt niet kan op de ene dag, mag je aanschuiven op de andere dag.

Bij vragen kun je mailen en/of bellen: 035-6560598, dominee@hervormdegemeentesgraveland.nl

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Ds. Geert van Meijeren