We zijn dankbaar dat we vanaf juli met meer mensen de eredienst mogen vieren. In de afgelopen maand hebben we dit op wat kleinere schaal kunnen uitproberen. Graag willen we u en jou uitnodigen en verwelkomen voor de eredienst in de komende periode!

De onderstaande maatregelen gelden vanaf zondag 5 juli in onze gemeente:

• Door de voorschriften in acht te nemen kunnen we veilig samenkomen. Daarvoor is het belangrijk dat u de aanwijzingen die in de kerk worden gegeven volgt, bijvoorbeeld als het gaat om een zitplaats. Ook is het helaas nog niet mogelijk om te zingen. Er is een koortje voor de gemeentezang, en u kunt in de kerk met gesloten mond mee neuriën. Een liturgieblad wordt uitgedeeld.
  • We willen u vragen om bij gezondheidsklachten zoals verschijnselen van verkoudheid thuis te blijven.
  • We willen u vragen in de kerk 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren en na de dienst direct naar buiten te gaan.
  • Als u met elkaar in een huis woont, kunt u vanzelfsprekend naast elkaar zitten.
  • Er is kindernevendienst en oppas mogelijk. Zondag 5 juli en 16 augustus is er reguliere kindernevendienst, op de tussenliggende zondagen is het de zomerperiode en zal er zoals gebruikelijk een achterwacht zijn voor de kinderen.
  • Als het weer het toelaat, willen we na de dienst buiten koffie en thee schenken. De terrassen zijn weer open daarom kunnen ook wij op veilige afstand koffie en thee drinken en elkaar ontmoeten.
  • Net zoals in de afgelopen periode dient u zich aan te melden voor de kerkdienst. Dit kan tot vrijdagavond 20:00 uur voorafgaand aan de zondag. U kunt dit vanaf nu bij voorkeur online doen via dit aanmeldformulier. Als dat voor u niet mogelijk is, kunt u bellen naar ouderling Ellineke van den Broek 06-20263324 of scriba Marjan Pranger 035-6563260.
    Deze aanmelding is nodig zodat we de kerk kunnen indelen en een veilige afstand tot elkaar kunnen houden. U ontvangt een definitieve bevestiging voor het bijwonen van de eredienst.
    Lees hier de volledige nieuwsbrief van de kerkenraad (d.d.1 juli 2020).
  • Alle kerkdiensten blijven we uitzenden via beeld en geluid via deze link.
  • Wilt u een gift doen voor kerk of diaconie? U vindt hier de bankgegevens.
  • Nieuws & updates ontvangt u via de website van de kerk, via Facebook en via e-mail. Ontvangt u geen e-mail van de gemeente, stuur dan even een mailtje aan scriba@hervormdegemeentesgraveland.nl
  • De dominee is bereikbaar via dominee@hervormdegemeentesgraveland.nl of per telefoon: 035-6560598
  • De ouderlingen kunt u benaderen voor gesprek en/of voor praktische hulpvragen.
    • Ellineke van den Broeck 06-20263324
    • Marjan Pranger 035-6563260