10 nov 2020
november 10, 2020

Corona – actueel overzicht november

De onderstaande coronamaatregelen gelden in onze gemeente:

• Alle kerkdiensten zijn online te volgen: via deze link.
  • In de kerkdienst mogen op dit moment 30 kerkgangers aanwezig zijn. Medewerkers aan de dienst, zoals organist en kerkenraad, worden niet meegerekend. Als u wilt komen, dient u zich aan te melden voor de kerkdienst. U kunt dit doen via dit aanmeldformulier.
  • Er is geen gemeentezang. Het koortje zingt de liederen.
  • Wij volgen het advies van de PKN om mondkapjes te dragen in de kerk (vanaf 13 jaar) bij binnenkomst en het naar buiten gaan. Dus wanneer u de kerk binnenkomt, draagt u een mondkapje. Op uw zitplaats kunt u deze afdoen. Bij vertrek naar buiten doet u het kapje weer op. Dit is een forse maatregel en voelt misschien ongemakkelijk en onwennig, toch is het verstandig om het wel te doen.
  • We willen u vragen om bij gezondheidsklachten zoals verschijnselen van verkoudheid thuis te blijven.
  • We willen u vragen in de kerk 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren en na de dienst direct naar buiten te gaan.
  • Er is geen mogelijkheid tot het drinken van koffie en thee na de dienst.

Bijwonen kerkdiensten
Aanmelden voor de diensten kunt u doen tot vrijdagavond 20:00 uur voorafgaand aan de zondag. Bij voorkeur via het online aanmeldformulier. Als dit niet mogelijk is, kunt u telefonisch contact opnemen met degene die dienst heeft:

29 november – Iris Aalberts (tel. 06 – 50 57 55 24)
6 december – Marjan Pranger (tel. 06 – 53 80 65 37)

Wilt u een gift doen voor kerk of diaconie? U vindt hier de bankgegevens.