28 mrt 2020
maart 28, 2020

Corona – overzicht

Hieronder een overzicht van de huidige situatie rond corona betreffende onze gemeente.

Dit nieuwsitem wordt actueel gehouden (laatste update 28-3-2020) en bevat de laatste status.

• De dienst van 29-3 is afgelast. De dominee is verhinderd.
  • Alle kerkdiensten zijn tot tenminste 6 april alleen te beluisteren via de webradio via deze link. De kerk zelf is gesloten voor bezoekers.
  • Wilt u een gift doen voor kerk of diaconie, nu de collecte zak niet bij u langskomt? U vindt hier de bankgegevens.
  • Alle overige activiteiten zijn afgelast tot tenminste 6 april, waaronder
    • catechese en jeugdwerk
    • zangavond en vespers
    • bijbelkring en leeskring
    • veenstaetedienst en paasmaaltijd.
  • De Geert Mak lezing van de Daniel Stalpaert Stichting is uitgesteld tot woensdag 18 november
  • De dominee is bereikbaar via dominee@hervormdegemeentesgraveland.nl of per telefoon: 035-6560598
  • De ouderlingen kunt u benaderen voor gesprek en/of voor praktische hulpvragen.
    • Ellineke van den Broeck 06-20263324
    • Marjan Pranger 035-6563260
    • Bert ter Stege 035-6565665
  • Nieuws updates ontvangt u via de website van de kerk, via Facebook en via e-mail. Ontvangt u geen e-mail van de gemeente, stuur dan even een mail aan scriba@hervormdegemeentesgraveland.nl

Jezus zegt tegen de vrouw bij de waterput (Joh. 4) dat het aanbidden van God niet aan een plaats gebonden is. Die vrijheid mogen wij nemen in vertrouwen op God, in dankbaarheid voor moderne technologie, en in liefde tot de naaste die wij op deze manier beter kunnen beschermen tegen dit virus.