30 jun 2021
juni 30, 2021

De kerk gaat vaker open!

Om passanten en dorpsgenoten mee te laten genieten van ons mooie gebouw of om af en toe een rust/bezinningsmoment te beleven opent de Hervormde Kerk aan het Noordereinde (nr. 14) in ‘s-Graveland vanaf woensdag 30 juni door de week af en toe haar deuren.

De coronatijd heeft gemaakt dat we extra bepaald zijn bij stilte en rust. Nu er weer meer versoepelingen zijn, lijkt het leven weer los te barsten in de oude hectiek. Goed om in deze tijd rustmomenten in te blijven lassen, en dit willen we graag aanbieden in ons mooie kerkgebouw. Vrijwilligers uit de gemeente staan klaar om eventueel iets te vertellen over het historische gebouw. U bent van harte welkom op woensdagmiddagen van 13.30 uur – 16.00 uur. U kunt binnen komen om rond te kijken, een moment van rust te nemen of voor een praatje.

Zolang de RIVM-richtlijnen van kracht zijn zullen we ons en u daaraan houden (afstand houden, mondkapje en handen desinfecteren).

We hopen u regelmatig te mogen begroeten!