11 apr 2018
april 11, 2018

Jaar-/ meimarkt 12 mei 2018 (2)

Ook dit jaar hopen wij weer flink wat bezoekers van koffie en thee te voorzien en verzorgen we 1 van de weinige sanitaire stops op het “terrein”. Daar is uiteraard man- en vrouwkracht voor nodig. Bij deze dus een oproep voor helpende handen! Geef u/je op voor een of twee uurtjes, (of meer!) gezelligheid en mocht er voorkeur zijn voor een dagdeel horen we dat graag.

Ook hopen we weer heel veel plakken cake te verkopen en het zou geweldig zijn als die allemaal zelfgebakken zijn. Wilt u of wil jij er 1 of meerdere bakken? Graag!

Opgeven voor koffie-/theeschenken en/of cakes bakken graag bij Iris Aalberts

In het bijzonder een oproep aan onze jeugd; mocht je je nou heel toevallig een beetje vervelen op die zaterdag, kom dan vooral helpen, je eerste horeca-ervaring ligt op je te wachten. Geen zin in rondbanjeren met dienbladen? Er valt heel wat af te wassen op zo`n dag dus ook daar liggen mooie kansen voor jullie. En mocht je dat ook niet je ding vinden? Bak dan een of wellicht meerdere cakes, (kleine) cup-cakes mag ook! Voor je gedane arbeid krijg je geen cash maar wel een hoop lol, dankbaarheid en een glimlach op je gezicht, geef je dus op vooral op!

De opbrengst van ‘koffie/thee/toilet’ gaat dit jaar naar `Nieuwkomers Welkom’. Zo heet het initiatief van de kerken in Kortenhoef en ‘s-Graveland voor nieuwe inwoners die hulp nodig hebben met de Nederlandse taal. Iedere donderdag tussen 15.00 en 16.30 uur helpen zes vrijwilligers nieuwe inwoners met de Nederlandse taal. Zo hopen ze de betrokkenheid tussen nieuwe inwoners en Wijdemeerders te versterken en de integratie te bevorderen. Naast taalles wordt er ook weleens met elkaar gekookt. De opbrengst zal gebruikt worden voor het initiatief en om een leuke activiteit met de nieuwkomers en hun kinderen te organiseren.