13 jun 2022
juni 13, 2022

Kerkdienst 19-6-2022

Wij willen u van harte uitnodigen voor een eredienst in de openlucht op zondag 19 juni om 10.00 uur. De locatie is de Sperwershof, Noordereinde 52 in ‘s-Graveland. Vorig jaar was het heerlijk om zo samen te zijn en het voelde als een start van een prachtige nieuwe traditie in onze gemeente.

In de openluchtdienst gaat ds. Geert van Meijeren voor. De liturgie is hier te bekijken. Er is kindernevendienst en crèche. Na afloop van de dienst is er koffie/thee en iets lekkers.

Er is een klein aantal parkeerplaatsen bij de Sperwershof. We vragen u vriendelijk om zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen. Als u gebruik wilt maken van de kerktaxi kunt u contact opnemen met Iris Aalberts: 06 – 505 755 24.

Neem bij voorkeur een eigen zitplaats (camping- of klapstoel, picknickkleed enz.) mee. Bent u niet in de gelegenheid iets mee te nemen? Er zijn zo’n vijftig stoelen beschikbaar, die uiteraard als eerste gegeven worden aan onze ouderen.

We hopen het niet, maar het weer kan slecht zijn. We zijn van mening dat een beetje wind en een kleine kans op een regenbuitje niet erg hoeven te zijn. Bij slecht weer wordt de dienst verplaatst naar het kerkgebouw. Op zaterdagochtend 18 juni wordt daarover een besluit genomen. Als de openluchtdienst niet doorgaat, melden we dit op de website en Facebook-pagina van de kerk.