04 jun 2020
juni 4, 2020

Kerkdienst 7-6-2020

Ds. G.J. van Meijeren zal zondag de dienst leiden. De liturgie is hier te downloaden. U kunt de dienst meebeleven via ons YouTube-kanaal en natuurlijk ook via Kerkdienst Gemist.

Bijwonen eredienst in de kerk
In de maand juni mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn tijdens de kerkdienst. Daarom betekent dit dat u een plek moet reserveren. Dit kunt u doen tot vrijdagavond 20:00 uur voorafgaand aan de zondag. U kunt hiervoor contact opnemen met ouderling Ellineke van den Broeck: e.h.bolt@hetnet.nl of tel. 06-20263324. Wanneer u zich aanmeldt, geef dan aan met hoeveel en met wie u komt.

Mocht er geen plek zijn die zondag, krijgt u een plek de week daarna. Naarmate de maand vordert, zal ook rekening gehouden worden met degenen die zich voor het eerst aanmelden of nog niet aan bod zijn geweest.

Lees hier alle maatregelen rondom het coronavirus die vanaf 7 juni gelden in onze gemeente.