12 okt 2018
oktober 12, 2018

Kringwerk begint weer

Kringen

Het kringseizoen begint weer. Te beginnen met de leeskring. We lezen het staartje, de laatste twee hoofdstukken, van het boek van dr. Reitsma over de Islam. En daarna is het tijd voor een nieuw boek! Neem gerust suggesties mee naar de avond. Het is woensdag 3 oktober om 20.00 in de consistoriekamer. Van harte welkom en na afloop borrelen we even gezellig na.

De gesprekskring gaat ook weer van start. Dit jaar echter niet elke maand, maar om de maand. Dinsdag 9 oktober is de eerste keer, om 20.00 in de pastorie. De gesprekskring is bedoeld voor 30ers en 40ers (dat wordt ruim opgevat) en met elkaar willen we nadenken over geloof en leven. Dit seizoen heb ik me voorgenomen om kernwoorden uit het geloof centraal te stellen. Elke avond een woord. Bijvoorbeeld ‘God’ of ‘verzoening’ of ‘trouw’ enzovoort. Van harte welkom!

Het boek Handelingen is nog lang niet afgelopen en we gaan daarmee  vrolijk verder op de Bijbelkring. Filippus en de kamerheer uit handelingen 8 staat op de agenda. Een nieuw seizoen is een mooie mogelijkheid om eens aan te schuiven, welkom! Op woensdag 17 oktober om 20.00 bij fam. A. aan de Kortenhoefsedijk die ons dit seizoen weer gastvrijheid bieden. Het is verdiepend om met de Bijbel bezig te zijn, en het is ook goed en gezellig om elkaar te ontmoeten.