15 mei 2018
mei 15, 2018

Nacht/ avond van Gebed

Bid mee op 1 juni 2018 vanaf 20.00 uur, voor vervolgde christenen, in de Hervormde Kerk aan het Noordereinde in ’s Graveland.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze avond staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de avond van Gebed voor de vervolgde kerk op 1 juni. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens deze avond horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.
NB: Dit is een interkerkelijke gebedsavond, alle christenen uit Wijdemeren zijn van harte welkom!
Neem voor vragen contact op met: Ellineke van den Broeck, 06 20263324

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht