19 mei 2023
mei 19, 2023

Nieuws van de zendingscommissie

Allereerst willen wij u bedanken voor alle giften die wij in het afgelopen halfjaar hebben ontvangen. Samen met de Hervormde gemeente Kortenhoef hebben we in deze maanden iets meer dan € 1.100,- opgehaald. Daarmee stond de teller van de gezamenlijke rekening op € 2.613,64. Inmiddels hebben wij een bedrag van € 1.750,- overgemaakt naar Anco en Ewien van Bergeijk, die al bijna 20 jaar werkzaam zijn in West-Afrika voor CAMA Zending. De afgelopen jaren hebben wij meerdere projecten van dit bevlogen en missionaire echtpaar ondersteund, maar zoals wij al eerder hebben laten weten via het kerkblad zijn we in de afgelopen tijd op zoek gegaan naar een nieuw zendingsdoel.

Nieuw zendingsdoel
Graag onthullen wij het nieuwe zendingsproject! Met instemming van beide kerkenraden hebben wij gekozen om voor de komende twee jaar het echtpaar Gert-Jan en Dorien de G. te ondersteunen. Zij werken en wonen samen met hun vier zonen sinds een aantal jaren in Indonesië. Het is hun verlangen om de onbereikte bevolkingsgroepen op Java over het Evangelie te vertellen. Dit willen zij doen door samen met hen huiskerkbewegingen op te starten.

Wilt u het zendingswerk van de familie steunen? Dat kan!
Giften zijn welkom op het rekeningnummer NL31 RABO 0356 191 257 t.n.v. Diaconie Hervormde Kerk ’s-Graveland o.v.v. Zending.