06 apr 2019
april 6, 2019

Vesper woensdag 10 april 19:30 uur

Wij willen u graag uitnodigen voor vespers in de lijdenstijd. Als kerkenraad hebben we het plan opgevat om dergelijke bijeenkomsten te organiseren. Een moment op de dag om stil te staan, met elkaar te bidden, te zingen en te luisteren naar Gods Woord rond het lijden en sterven van Jezus Christus. Uit eigen ervaring weten we hoe goed en mooi het is om een week te onderbreken met een dergelijk moment van bezinning. Een stukje heilige tijd ter ere van God en ter verdieping van het geloof. Op de woensdagavonden 3, 10 en 17 april willen we deze vespers organiseren. Ze beginnen om 19.30 uur in de kerk aan het Noordereinde 14 en duren ongeveer 30-45 minuten. Ook op de kerkradio zullen ze te beluisteren zijn.

Dit zijn laagdrempelige bijeenkomsten waarbij iedereen – of u nu wel of niet lid bent van de gemeente – van harte welkom is!!