15 nov 2021
november 15, 2021

Zangdienst 21-11-2021

Op de laatste zondag voor Advent verheugen we ons op de periode die voor ons ligt. Daarom is dit een mooie vooravond om liederen te zingen en te beluisteren die onze God verheft boven alle dagelijkse ruis. In de zangdienst ‘Naam aller namen’ zingen we Hem alle lof toe. Bekijk hier de liturgie.

Let op! Voor het bijwonen van deze zangdienst dient iedereen zich online aan te melden. Vul hier het aanmeldformulier in.

Liederen die Zijn ‘Naam aller namen’ bezingen zijn van alle tijden. Sela bezingt het in ‘Hoe wonderlijk mooi is Zijn heilige naam’, een prachtig modern lied, terwijl we uit de 19e eeuw ‘Een naam is onze hope’ overgeleverd hebben gekregen. Kortom, de zangdienstcommissie heeft weer 11 mooie, bekende liederen verzameld om een vol uur onze stem te kunnen verheffen.

Ook deze dienst mogen wij weer luisteren naar een aantal liederen, dit keer verzorgd door het koor Edoza uit Hilversum. Dit bekende koor, onder leiding van David Niemeijer, is na een periode van rust weer vol passie en energie aan de slag gegaan en zal ons verrassen met kleurrijke harmonieën.

Het prachtige Bätz orgel is op deze avond weer in vertrouwde handen van Eduard van Maanen en Joke Bremmer verzorgt drie korte schriftlezingen.

Kortom, een vol uur met liederen om samen te zingen en naar te luisteren. Komt u ook op zondagavond 21 november om 19.30 uur? De zangdienst vindt plaats in de Hervormde kerk aan het Noordereinde 14 in ‘s-Graveland. Wilt u de liturgie (ook in grootletter-versie beschikbaar) thuis ontvangen of vervoer naar de kerk wensen, neem dan even contact op met Yvar Steketee.